Як прибрати сліди від кулькової ручки на шкірі

0
Як прибрати сліди від кулькової ручки на шкірі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вироби з натуральної шкіри чи з замінника виглядають привабливо та завжди в моді. Немає значення, про що зараз йде мова: меблі, гаманець, штани чи щось інше. В будь-якому випадку може трапитися неприємність та може залишитися слід від кулькової ручки. Як від нього позбутися?

Подробиці

Важливо зрозуміти, як правильно прибрати забруднення, щоб не зіпсувати речі. Рекомендується використовувати натуральні або м’які засоби. Один з варіантів — мильний розчин.

Для нього треба змішати теплу воду та натерте господарське мило. Нанесіть розчин на пляму та легко потріть м’якою ганчіркою.

Як варіант, можна використовувати зубну пасту. Якщо плями старі, то нанесіть її та залиште на 1-2 години. Вона розчинить пляму. Якщо шкіра білого кольору, ручку можна стерти перекисом водню. Якщо відразу не відтирається, тоді залиште на пів години, а потім мокрою губкою змийте.

попередня статтяЯк спекти яблучний пиріг без яєць та масла
наступна статтяІдея для закуски: як приготувати мариновані курячі шлунки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я