Як висадити буряк, моркву, петрушку без потреби прорідження на грядці

0
Як висадити буряк, моркву, петрушку без потреби прорідження на грядці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дрібнонасіннєві культури досить складні в роботі. Одна справа просто посипати насіння в борозни, а інше — розкладати їх поштучно. Тут і спина буде боліти, і тиск підскочить і ноги затерпнуть. Щоб цього не сталося, є вихід з положення. Навіть не треба буде потім проріджувати, коли насіння зійде.

Подробиці

Найкраща рекомендація — придбайте насіння на стрічці. Таке вже готове є в продажі. Можна також зробити стрічки самостійно. Для цього знадобиться целюлозна або паперова заготівля. На неї поштучно наклейте насіння з певною відстанню, яка буде залежати від різновиду культури. Клеїти потрібно на легкий клейстер (заварене борошно з водою).

Як працювати зі стрічками? Потрібно на грядці зробити борозни. В них викладіть стрічки. Змочіть їх водою. Тепер потрібно присипати ґрунтом. Зверніть увагу на його структуру. Якщо він досить важкий, тоді потрібно використовувати магазинний. Він легкий та насіння крізь нього зможе легко прорости. Наприкінці потрібно грядку ще раз рясно полити.

попередня статтяЧому пельмені не треба відразу закладати в окріп: розповсюджена помилка
наступна статтяГосподині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я