Квітникарі розповіли, що можна висаджувати на клумбі поруч з лавандою

0
Квітникарі розповіли, що можна висаджувати на клумбі поруч з лавандою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лаванди багато не буває, якщо ви також в захваті від нескінченно довгих фіолетових та ароматних рядів. Її суцвіття так гарно тягнуться до сонця. Лаванда не тільки вміє заспокоювати, але й декорувати собою територію, де росте. Вона ідеальна для вирощування, якщо у вас мало часу. Лаванда невибаглива та не потребує багато часу на ретельний догляд.

Подробиці

Лаванда любить світло. Про це треба знати, коли вибираєте місце для висаджування. Щоб гарно цвісти, рослина повинна отримувати сонячної уваги мінімум 6 годин на добу. Якщо у вас є альпійська гірка, це стане також хорошим вибором для неї. Вимоги до ґрунту — добре дреновані піщані ґрунти та кам’янисті ділянки.

Найкращими сусідами для лаванди стануть рослини з категорії трав’янистих багаторічників. Особливо ті, які здатні витримувати посуху. Зверніть увагу на шавлію, молочай кипарисовий, деревій білий або жовтий. З їх допомогою буде створено ароматну композицію. Лаванда також добре поєднується з розмарином та тим’яном. А для контрасту можна висаджувати вербену бонарську.

попередня статтяШаурмени розповіли три найкращі соуси для соковитої шаурми
наступна статтяКухарі поділилися, як найпростіше приготувати шпинат
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я