Плаття в офісному стилі: нові тенденції 2024-2025

0
Плаття в офісному стилі: нові тенденції 2024-2025
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Офісний стиль одягу передбачає стриманість та лаконічність. Є думка, що прояву модних тенденцій не місце на роботі. Так було раніше, але зараз все докорінно змінилось. Офісний стиль — це про вишуканість та елегантність. Він про жіночність та привабливість без надмірного декору. Великий вибір стильних суконь в офісному стилі на сайті https://gepur.com/uk/catalog/platya?filters=event:ofis дає можливість кожній жінці проявити себе та відчути прекрасною навіть серед робочих буднів.

Найкращі фасони платтів для офісу

Перше правило — сукня повинна підкреслювати вашу індивідуальність, виділяти вас з-поміж інших. Перевага плаття в цілісності образу. З ним не треба хвилюватися про вдалі поєднання різних предметів гардероба, як це може бути з брюками, спідницями, блузками, піджаками. У 2024 році на світових подіумах дизайнери запропонували безліч моделей платтів, серед яких є адаптовані варіанти і для офісного дрескоду.

Плаття-сорочка

Цей фасон можна назвати універсальним. Вже не перший сезон він знаходиться на піку популярності. Тепер час використати його в офісному амплуа. Особливо привабливо виглядає для весняних та літніх днів. Довжина, колір, матеріал — жодних обмежень. На ґудзиках, з поясом чи без нього, з тканини чи замші — все на ваш вибір. Фасону притаманна помірна стриманість, а ще його можна адаптувати під будь-яку фігуру.

Плаття-рубашка для офісу

Фасон «Футляр»

Класика офісного стилю. Плаття-футляр передбачає довжину до коліна або трохи нижче. На основі цього фасону дизайнери пропонують чимало цікавих моделей з різною довжиною рукавів на вибір, з коміром, поясом чи без них. Якщо ви шукаєте символ жіночності, то це буде найкращий вибір. Ідеально сідає на фігуру, підкреслює, створює витончений та елегантний образ.

Офісні плаття в фасоні «Футляр»

Вільний «А-силует» або «Трапеція»

Цей фасон сподобається всім, хто не хоче обмежувати себе тісними «обіймами» офісної сукні. Фасони «А-силует» та «Трапеція» комфортні та практичні. Вони оригінальні завдяки крою, тому доповнювати декоративними елементами та аксесуарами немає потреби. Зручно, коли потрібно витрачати мінімум часу на ранішні збори на роботу.

Офісні плаття з А-силуетом та в фасоні «Трапеція»

Сукні в стилі «Міні»

Невеликі та привабливі мініплаття для офісу — актуально, якщо дрескод у компанії не виключає їх носіння. На перший погляд, може здатися невідповідність фасону діловій сфері, проте він став одним з найпопулярніших. Рекомендується вибирати прямий або трапецієподібний крій, які виглядають стриманіше та елегантніше.

Мініплаття в офісному стилі

Нове амплуа платтів в офісному дрескоді

Ідеальний образ для ділової сфери найпростіше створювати за допомогою суконь. Якщо раніше вони мали виключно суворий крій, який в певні моменти навіть навіював сум, сучасні тенденції моди пропонують відступитися від стереотипів.

Дизайнери оздоблюють плаття мереживом, рюшами, воланами, розкльошеною спідницею, плісируванням та ін. З’явилися моделі на сайті https://gepur.com/uk в літньому стилі, які приваблюють вишуканим та простим кроєм, оригінальністю, кольорами. Варто поповнювати гардероб ділової жінки не тільки платтями для офісу, але й для вечірніх, ділових зустрічей.

Чорний, сірий, бежевий, синій — кольори, з якими асоціюється діловий стиль. Ніхто не скасовує та не заперечує їх актуальність, але й нові тенденції розширюють варіативність вибору. Блакитний, фіолетовий, зелений, бордо, рожевий, апельсиновий, бузково-блакитний — це новий подих в офісних трендах. Навіть картатість в моді.

Плаття для офісних леді стали важливою частиною гардероба. Він повинен відповідати не тільки вимогам дрескоду, але й спонукати виглядати ефектно, привабливо. Комфорт, якість тканин та пошиття, ексклюзивність в певному сенсі — критерії оцінювання  вибраного одягу. Експериментуйте, проявляйте свою особистість, демонструйте стиль та смак, адже кожна жінка варта того, щоб бути прекрасною, відчувати себе неймовірною та з радістю дивитися на своє відображення в дзеркалі. Навіть при умові, що вона просто збирається на роботу в офіс.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я