Дієвий спосіб боротьби зі слимаками та равликами на великих ділянках

0
Слимаків на території не буде: найпростіший спосіб боротьби
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Є багато різних способів боротьби з цими ненажерами. Якщо ділянка невелика, то можна обсипати її по периметру негашеним вапном, сіллю чи гірчицею, поставити пляшки з пивом (приманки). Якщо на ділянці ще нічого не посаджено, можна випустити курей, качок, і вони знищать майже всіх шкідників. А що робити, коли слимаки й равлики господарюють на великій території?

Подробиці

Відомо, що ці нічні шкідники люблять затінені вологі місця, де їх рідко хто тривожить. Тому намагайтеся город тримати в чистоті, часто сапаючи бур’яни, розпушуючи ґрунт, фізично знищуйте непроханих гостей. Тоді слимаків і равликів буде менше.

А якщо вже зовсім від них немає спасу, придбайте в спеціалізованому магазині сині мікрогранули від слимаків, розкидайте їх по ділянці. Вони діють за принципом солі – витягують з них вологу і знищують. На великих ділянках тільки таким дієвим способом можна позбутися слимаків та равликів!

попередня статтяГотуємо зелений борщ: традиційна весняна страва
наступна статтяЩо робити, якщо дитина постійно сидить за комп’ютером: 5 корисних порад
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я