Найкраще місце під посадку огірків в південних регіонах

0
Як правильно поливати огірки: будуть рости до осені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Слідуючи чисельним рекомендаціям, огірки треба садити на сонячній ділянці й щоб не було високих рослин-сусідів. Але це доцільно робити в північних і східних регіонах країни. А в південних і центральних при такій посадці рослини згорять від палючого сонця, не встигнувши обдарувати хазяїв урожаєм.

Подробиці

Якщо ви живете в центральних і південних регіонах, огірки краще садити так, щоб в полудень вони могли сховатися від сонця в тінь. Дуже добре себе почувають огірки під виноградною лозою. Вони мають куди плестися, ховаються в листі від сонця, а восени від заморозків. Дають багатий урожай.

Доглядати за такими насадженнями традиційно: регулярний полив, розпушування землі, мульчування. Єдине, чого вони потребують більше, то це підкормки: дріжджової, хлібної, трав’яним настоєм або настоєм цибулиння.

Спробуйте – і будете приємно вражені результатом!

попередня статтяІдеальні бісквітні коржі: поради від досвідчених кулінарів
наступна статтяГотуємо зелений борщ: традиційна весняна страва
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я