...

Який сорт трояндового чагарника найкраще висаджувати посеред саду

Підпишіться на нас:

Садівники радять висаджувати цей сорт трояндового куща, бо він надійний та створює нереально привабливу мальовничу картину. Ґрунтопокривний, розлогий, широкий з надзвичайно рясним цвітінням «Хайдетраум» (Heidetraum). Сад з ним стане неймовірним, бо він привертає увагу своїм розкішним цвітінням.

Подробиці

Трояндовий чагарник виростає заввишки від 60 до 80 см. Зауважте, що ширина становитиме 100-120 см. Тому не жалкуйте місця для цієї прекрасної рослини. особливості росту полягають в тому, що спочатку гілки ростуть вгору, а потім вони опускаються донизу. З часом гілки переплітаються. Одна з переваг цього сорту — стійкість до хвороб.

Квітне троянда квітами насиченого яскравого кольору. Спочатку вони такі малинові, а потім вони вигоряють до рожевих та бузково-рожевих. Аромат слабкий та приємний. Троянда добре переносить вологу погоду. Зверніть увагу, що пелюстки падають погано, тому зів’ялі бутони потрібно вручну видаляти.

Висаджувати «Хайдетраум» потрібно на сонячних ділянках, але без вітру. Ґрунт повинен бути з достатньою кількістю гумусу. Саджанці потребують теплого ґрунту, тому період для висаджування з весни можливе, коли земля прогріється. В лунку потрібні: поживна суміш ґрунту, гній та суперфосфат. Після розміщення саджанця його треба ретельно полити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я