Як нарощування вій псує природну красу обличчя: уникайте цих помилок

0
Як нарощування вій псує природну красу обличчя: помилки, які часто допускають майстри
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нарощування вій дозволяє почуватися красивою без макіяжу. Однак якщо вибрати неправильну довжину чи вигин, погляд стане важким та стомленим. Уникайте цих помилок, щоб отримати виразний, але природний ефект!

Зазвичай перед тим, як наростити вії, майстер обговорює з клієнткою, який результат вона хоче отримати. Комусь подобаються дуже довгі вії, а хтось женеться за густотою — щоб якнайдовше проходити з нарощуванням. До того ж, деякі дівчата сподіваються за допомогою вій трохи скоригувати форму очей — і це дійсно можливо.

Щоправда, нерідко майстри неправильно розуміють бажання чи не мають достатнього досвіду. Ну, або самі клієнтки орієнтуються на ефект, який побачили на фото в соцмережах, а потім розчаровуються, усвідомлюючи, що він їм непідходить.

Дуже важливо максимально чітко обговорити роботу перед тим, як розпочинати нарощування. В іншому випадку може вийти приблизно такий же результат, як із нашої добірки!

“Погляд лисиці” пасує не всім

Модний ефект загущення красиво виглядає, якщо робити нарощування тільки біля зовнішнього краю очей і вибирати тонкі вії, максимально наближені до натуральної довжини. А от якщо зробити все й одразу, очі виходять ляльковими – у негативному значенні цього слова.

Краще частіше, але менше

Звичайно, надто «щільне» нарощування дозволяє довго насолоджуватися результатом. Однак гранична кількість вій рідко виглядає натурально, а головне естетично.

Все й одразу

Тобі ще подобається нарощування вій 6D? Про цей театральний ефект давно настав час забути! Воно підходить лише для стилізованих фотосесій, але не для життя.

Занадто крутий вигин

Нарощування вій, наближене до натурального, означає мінімальний вигин вій. Деякі види нарощених вій мають особливі види вигинів – наприклад, для візуальної корекції азіатського типу очей або для створення «відкритого» погляду. При цьому різні види вигинів потребують певного підходу до роботи. Якщо вибрати невідповідний типу очей вигин або занадто загустити вії, замість гарного результату вийде ось такий надмірний ефект.

попередня статтяЯкі секрети допоможуть вам приготувати найсмачніший курячий суп
наступна статтяЯк приготувати корисний хліб з гречки: рецепт, який всім сподобається
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я