Пластикові пляшки допоможуть регулювати полив огірків та кабачків

0
Як підживити огірки хлібною закваскою: виростуть хрусткі та соковиті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Саджаючи огірки та кабачки, не забудьте про пластикові пляшки. Адже завдяки цьому бюджетному, а головне, ефективному поливу, ваші рослини не будуть страждати від нестачі вологи, а вам не прийдеться кожного дні їх поливати.

Подробиці

Ця порада дієва для тих, хто вирощує огірки та кабачки, але не має можливості кожного дня їх поливати. Коли ваші рослини зійшли на городі, вкопайте біля кожного корчика по 2-літровій пластиковій пляшці. Для цього відкрийте кришки(вони не знадобляться) і горлечком вниз на відстані 8-10 см вкопайте пляшки в землю. Неглибоко, на 10-15 см. Залийте водою – і крапельний пляшковий полив готовий.

Рослини будуть постійно брати потрібну кількість вологи, а вам прийдеться періодично доливати їх водою, яка на сонечку в пляшках нагріється. До речі, через таку лійку можна підживлювати огірки й кабачки дріжджами, трав’яними настоями, розведеним курячим послідом.

попередня статтяКулінари розповіли, як приготувати ледачі біляші
наступна статтяВеликодні шоколадні яйця для дітлахів
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я