Як з лимона і соди зробити універсальний “засіб для очищення”

0
Як з лимона і соди зробити універсальний
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато господинь замість покупної побутової хімії намагаються використовувати домашні засоби, ефективність яких не викликає сумнівів. Це дозволяє знизити контакт із токсичними речовинами, завдяки чому покращується стан здоров’я. Наприклад, можна зробити чудовий засіб з лимона і соди.

У чому його переваги

Поєднання двох цих корисних продуктів має чудовий потенціал. У лимона відмінні засоби для чищення і можливість продезінфікувати поверхню.

Про користь соди можна і не говорити – будь-яка господиня знає, що без цього порошку в процесі прибирання не обійтися.

Як користуватися содою з лимоном

Все дуже просто. Потрібно просто розрізати фрукт на дві частини та щедро обробити його содою. Потім можна приступати до чищення поверхні.

Таким натуральним засобом можна очистити кухонні шафки від жирних слідів і забруднень, упорядкувати стільницю та інші поверхні.

Цим же методом можна упорядкувати духову шафу. Злегка почистіть засобом поверхню, зачекайте 20 хвилин, пройдіть чистою вологою ганчіркою. Після цього духовка стане чистою. Також спосіб дозволяє позбутися неприємних запахів.

Також за допомогою соди та лимона можна привести до порядку і саму плиту.

попередня статтяЧи потрібно закривати каструлю кришкою при варінні макаронів
наступна статтяЯк приготувати шоколад в домашніх умовах
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я