Господині розповіли, чим удобрити полуницю під час цвітіння

Господині розповіли, чим удобрити полуницю під час цвітіння
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вже скоро зацвіте полуниця на грядках. Під час цвітіння її треба удобрити, щоб зібрати гарний урожай. Можна самостійно приготувати добриво для полуниці з простих інгредієнтів.

Подробиці

Розчин з йодом: всього 10 крапель йоду розчиняють у 10 л води. Таким розчином треба кропити полуницю до розпускання перших квіточок. За літо бажано тричі повторити цю процедуру.

Хлібне підживлення: скоринки сухого хліба треба намочити у 1 л води протягом тижня, після цього розбавити суміш 10 л води й поливати ягоду. Це можна робити й після цвітіння.

Борна кислотамарганцівка та зола покращить зав’язь на полуниці. 1 л золи, 2 г марганцівки та 2 г борної кислоти треба розчинити у 10 л води. Таку процедуру роблять один раз після звичайного поливу.

Дріжджове підживлення: 200 г свіжих дріжджів треба розчинити у 500 мл теплої води. Нехай 20 хвилин постоять, після цього дріжджову суміш розвести у 9 л води й рясно полити кожен кущ.

 

попередня статтяШеф-кухарі розповіли секрети приготування картоплі фрі з сиром
наступна статтяКухарі зі шкільної їдальні розповіли, як вони готують апетитну мініпіцу
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я