Чим обробити лопату, щоб під час прибирання снігу він не прилипав до поверхні

0
Чим обробити лопату, щоб під час прибирання снігу він не прилипав до поверхні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Власники приватних територій (і не тільки) знають, що прибирання снігу справа досить енергозатратна. Особливо, коли в процесі прибирання він постійно намагається прилипнути до лопати. Щоб цього не сталося, потрібно знати лайфхак. Змастіть певним засобом лопату, тоді прибирання піде значно швидше.

Подробиці

Сніг не буде налипати на лопату, якщо її перед початком робіт обробити. Отже, треба зробити наступні дні. Лопату для початку очищують та висушують. Краще навіть її нагріти, тоді засоби будуть легше покривати поверхню.

Рекомендується використовувати господарське мило, лижну мазь або парафін. Лопату натирають з двох сторін. Тільки не забувайте, що поверхня повинна теплою. Інакше метод не спрацює.

Для нагріву лопати можна використовувати звичайний або будівельний фен. Після цього поверхню лопати швидко обробляють. Якщо інструмент дерев’яний, тоді краще використовувати лижну мазь, вазелін або аерозоль WD-40

попередня статтяКондитери розповіли, як приготувати неможливо смачні кокосові цукерки з горіхами
наступна статтяШеф-кухарі розповіли секрети приготування картоплі фрі з сиром
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я