Дачники розповіли, з яким типом підживлення огірки ростуть якнайкраще

0
Дачники розповіли, з яким типом підживлення огірки ростуть якнайкраще
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З огірками треба добре попрацювати, щоб дочекатися ароматних плодів. Для врожаю потрібне якісне підживлення. Дачники та агрономи знають секрети вирощування, тож діляться ними й з вами.

Подробиці

Найкращим вибором стане використання органічних добрив. Прикладами є торф, перепрілий гній та компост. Зверніть увагу, що свіжий гній додавати заборонено, бо він спалить молоді рослини.

Агрономи рекомендують починати працювати з ґрунтом та підготовкою грядок ще з осені. Розхід органічних добрив становить по 1-2 відра на 1 кв.м. ґрунту. Якщо ви використовуєте гній, то він повинен бути внесений виключно восени.

В процесі розкладання гній насичує ґрунт вуглекислим газом. Цим він покращує його якість, а це впливає на плодоношення огірків.

Серед добрив варто звернути увагу також на азофоску та попіл.  Зробіть пропорційно таку суміш. Потрібно попелу та 3 ст.л. ложки азофоски. З ними грядку перекопують. Після такого підживлення огірки точно будуть добре рости та родити.

попередня статтяЯк приготувати мариновані помідори «Чері» на закуску
наступна статтяЯк з картопляного пюре зробити кулінарний шедевр
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я