Як краще вирощувати ранункулюс: з насіння чи кореневищем

0
Як краще вирощувати ранункулюс: з насіння чи кореневищем
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Садівники знають, що ранункулюс — дуже красива квітка, яка прикрашає собою клумби, а потім й букети. Виростає висотою до 80 см. Тільки постає питання про вирощування. Яким матеріалом краще користуватися, щоб швидше дочекатися цвітіння.

Подробиці

Ранункулюс можна вирощувати з насіння та з кореневищ. Ось від вибору і залежить пришвидшення цвітіння. Не факт, що з насіння в перший же рік ви побачите гарні та яскраві квіти. Краще висаджувати та розмножувати з використанням кореневищ.

Якщо маєте вільний час, висівати квітку на насіння потрібно з лютого по березень. Зверніть увагу на важливий момент. Насіння потребує стратифікації. Його потрібно тримати в холоді протягом 1,5 місяці до висівання. Не хвилюйтеся, якщо тривалий час не бачите сходів. Ранункулюс може до місяця знаходитися в ґрунті без жодних ознак на проростання. В сад пересаджують, коли є впевненість, що не буде заморозків.

попередня статтяКулінари розповіли дуже простий рецепт приготування свинини з яблуками
наступна статтяЯк приготувати вітамінний коктейль-смузі: зелений напій
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я