Городники розповіли, коли треба підгодовувати редиску

0
редиска
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Редис – один із ранніх овочів. Росте він швидко, часто без підгодівлі. Якщо перед посадкою ви удобрювали ґрунт компостом і золою (а це його найулюбленіші добрива), то під час вирощування редиски нічим не потрібно підживлювати. Достатньо регулярно поливати та присипати золою від блішок. Але інколи все-таки редис потрібно підгодовувати.

Подробиці

Це необхідно робити тоді, коли ви з якихось причин не встигли підготувати ґрунт перед посадкою редиски або перед цим росли рослини, що виснажили землю.

Першу підгодівлю варто зробити, коли з’явилися 1-2 справжні листочки. І найкраще для цього підходять настої пташиного посліду, коров’яку, кропиви. Полийте рослини одним із цих розчинів прямо по листю, а зверху припудріть золою.

А коли корінець редиски почне товщати (через 7-10 днів після першої підгодівлі) другий раз підкорміть рослини. Тепер калійними і фосфорними добривами, особливо добривами, що містять калій. З народних засобів – зола, пташиний послід.

попередня стаття«Яйця Фаберже»: оригінальна закуска до великоднього столу
наступна статтяЯкий чай допомагає не хворіти та худнути: рецепт на кожен день
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я