Господині розповіли, що треба робити, щоб букет бузку довго стояв у вазі

Господині розповіли, що треба робити, щоб букет бузку довго стояв у вазі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Бузок вже почав розквітати. Часто, поставивши у вазу гілочки бузку, хочемо, щоб він радував нас якнайдовше. Але букет довго не стоїть, швидко в’яне. Читайте поради у подробицях, що треба робити, щоб бузок довго стояв у вазі.

Подробиці

Щоб бузок не в’янув у перші дні треба зрізати його у певний час. Краще це зробити вранці. Гілочки треба зрізати, а не ламати.

Зрізайте їх ножем чи садовими ножицями. Виберіть такі гілки, щоб половина квітів була ще не розпущена. Важливо знати, чим більший косий зріз на гілці, тим довше вона стоятиме у воді.

Перед тим, як поставити бузок у вазу, треба обірвати листя, щоб не стояло у воді. Наливайте тільки відстояну воду, або кладіть пом’якшувач води.

На 1 літр води можна покласти 100 г саліцилової кислоти й 2 столові ложки цукру. Також можна додати у воду декілька крапель лимонного соку або кілька крупинок марганцівки, щоб вода була рожевого кольору. На ніч виносьте букет у прохолодне місце

попередня статтяЯк приготувати для дітей запечену цвітну капусту в сметані
наступна статтяЯк приготувати бананові оладки, щоб вони не потемніли
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я