Аварійні чи планові відключення світла: як залишитись з інтернетом

0
Аварійні чи планові відключення світла: як залишитись з інтернетом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Українці сьогодні переживають безліч важких випробувань, до яких можуть додаватися й відключення електроенергії внаслідок обстрілів ворога чи природних катаклізмів. Відключення можуть спричинити суттєві незручності в повсякденному житті, зокрема й відсутність інтернет-підключення. Проте в сучасному світі надзвичайно важливо залишатися на зв’язку, а для цього знадобиться стабільний інтернет, який працює без світла. Є декілька способів, які допоможуть залишитися підключеними до мережі у надзвичайних обставинах — від самостійної підготовки до проведення енергонезалежного інтернету. Зокрема, таку послугу надає Мережа Ланет — надійний інтернет провайдер України.

Як не втратити доступ до інтернету за відсутності електропостачання

Збереження доступу до домашнього інтернету без світла може виявитися критичним завданням. Тож розгляньте способи, які допоможуть залишитися підключеними до мережі навіть під час відсутності електроенергії:

  • Заряджені пристрої. Насамперед слід переконатися, що ваші електронні пристрої, як-от ноутбуки, планшети та мобільні телефони, мають достатньо заряду. Заряджені батареї можуть забезпечити вам доступ до інтернету після відключення електроенергії.
  • Альтернативні джерела енергії. Розгляньте можливість використання портативних акумуляторів або сонячних панелей для заряджання ваших пристроїв. Це може стати незамінним рішенням у разі тривалого відключення світла.
  • Бездротовий інтернет. Деякі провайдери пропонують можливість користуватися бездротовим інтернетом за допомогою спеціальних пристроїв, які мають власне джерело живлення. Це може стати рятівним варіантом для збереження зв’язку у випадку аварійної ситуації.
  • Використання мобільного інтернету. Якщо всі інші варіанти недоступні, можна скористатися своїм смартфоном у ролі модема. Проте така можливість є не у всіх операторів мобільного зв’язку.

Маючи ці варіанти у своєму арсеналі, ви зможете залишатися підключеними до мережі навіть у найскладніших умовах. Пам’ятайте про завчасну підготовку та планування дій. А щоб забезпечити гарантований безперебійний зв’язок зі світом, слід провести інтернет у квартиру від надійного провайдера.

Як підключити енергонезалежний інтернет за доступною ціною

Мережа Ланет пропонує всім охочим підключити інтернет без світла, вибравши для себе оптимальний тариф з-поміж запропонованих. Обладнання провайдера на всі 100% забезпечене джерелами безперебійного живлення. А це означає, що доступ до мережі залишатиметься стабільним навіть під час блекаутів.

Окрім цього, користування послугами надійного провайдера передбачає й інші переваги, як-от доступна вартість абонплати, висока швидкість передачі даних, сервіс найвищої якості, широка карта покриття, цілодобова технічна підтримка тощо. Вибирайте той тариф, який відповідає вашим потребам, і підключайте його вже зараз, щоб залишатися на зв’язку за будь-яких умов.

Щоб замовити підключення інтернету від Мережі Ланет, а також отримати професійну допомогу та консультацію, звертайтеся до фахівців провайдера за вказаними контактами:

м. Київ, просп. Берестейський (Перемоги), 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03

попередня статтяЩо рекомендують вирощувати дачникам-початківцям, щоб росло швидко та без проблем
наступна статтяЯк запекти на вечерю горбушу в сирному соусі
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я