Дачники розповіли, які роботи на ділянці виконують в квітні

0
Дачники розповіли, які роботи на ділянці виконують в квітні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Квітневі роботи на дачі в самому розпалі. Багато чого вже зроблено, навіть врожаї перші можна збирати (зелена цибуля, редиска, салат), але зупинятися не час. Потрібно активно продовжувати готувати до сезону.

Квітневі справи

Найперше потрібно підтримувати ділянку в чистоті. Приберіть сміття, листя, яке ще з осені може лежати. Гілки, стара вже мульча особливо в цьому переліку.

Не забудьте провітрювати рослини під накриттям. Не поспішайте повністю його знімати, бо погода може влаштувати сюрпризи з дощами, вітрами, градом та мінусовою температурою.

Санітарне обрізування дерев також в переліку обов’язкових робіт. Завдання полягає в видаленні старих, сухих чи хворих гілок. Прорідження потрібне. За потреби гілки чистять від моху та старої облущеної кори. Не зайвим буде зробити на деревах липкі пояси від мурах. З першим теплом вони будуть активно посягати на ваші дерева.

У квітні внесіть добрива для садових дерев. В цьому періоді вони потребують азотного підживлення. Саме тому добре підійде аміачна селітра. На 1 кв.м використовують приблизно 150 г. Якщо у вас росте суниця, її також треба підживити, але для неї беріть нітроамофоску. Розчин роблять в пропорції: 1 ст.л. засобу на 10 л води. Під кожен суничний кущик потрібно не менше 0,5 л підживлення.

попередня статтяПастильє розповіли основні помилки, чому пастила тріскається
наступна статтяЯк зробити курки на грилі пікантний апельсиновий маринад
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я