Чому господині обирають емальований посуд

0
Проста порада, щоб емальований посуд знову став білосніжним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Серед різноманіття кухонного посуду багато господинь надають перевагу емальованому. У першу чергу, за привабливий вигляд, адже він має велику палітру кольорів, прикрашений малюнками. Але не тільки через це.

Подробиці

Емальовані ємності коштують недорого у порівнянні з іншим кухонним начинням. Вони не змінюють смак страви, не вбирають її запахів. Емаль не вступає в реакцію з харчовими продуктами. На противагу посуду з алюмінію або нержавіючої сталі, в яких готові продукти тримати не рекомендують, в емальованому посуді їжа може довго зберігатися, не змінюючи своїх смакових якостей і без шкоди для здоров’я людини.

Хоча в них є і недоліки: молочні страви, каші в них можуть пригоріти. Такий посуд легко «травмується» – при падінні може відколотися шматочок емалі і в цьому місці починає іржавіти, а такий посуд використовувати не можна. Тому при покупці віддавайте перевагу більш важким виробам, адже чим важча каструля, тим рівномірніше вона нагрівається і краще протистоїть ударам.

попередня статтяІнгредієнт, що змінить на краще смак і колір гречаної каші
наступна статтяЯк правильно приймати душ: 3 помилки, які роблять майже всі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я