Антуріум виросте розкішним: що потрібно додати у горщик

0
Антуріум виросте розкішним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Квітка, прозвана у народі «чоловічим щастям», вимоглива до складу грунту. Досвідчені квітникарі розкрили секретний «інгредієнт», який забезпечує пишне цвітіння цієї рослини.

Подробиці

Цей компонент можна купити чи спробувати знайти у природі. Багато квітникарів поміщають у горщик мох, але роблять це не для краси.

Антуріум не любить занадто вологий ґрунт. Тому варто помірно поливати цю квітку, інакше коріння починає гнити майже відразу.

Оптимальний рівень вологості допомагає утримувати мох. Він забирає зайву воду, знижується ймовірність загнивання корінців.

Для антуріуму потрібен особливий ґрунт. У ньому має бути мох сфагнум, вугілля, торф. Останній компонент злегка підкислює ґрунт, що теж йде на користь антуріуму.

Для квітки можна купити готовий ґрунт. Підійде той, який змішують спеціально для орхідей. У такому живильному середовищі антуріуму нічого не залишається, крім пишно цвісти.

попередня статтяЯк макулатура може полегшити генеральне прибирання кухні
наступна статтяТісто для пиріжків на сковорідці, яке вдається абсолютно всім
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я