Ні лимонна кислота і не сода: що швидко може відмити ванну

0
Ванна буде білосніжна
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб навести лад у ванній кімнаті, необов’язково бігти на кухню за содою або лимонною кислотою. Потрібний засіб вже стоїть у ванній кімнаті. Залишається тільки скористатися ним: нанести, залишити та змити. Мова йде не про агресивні засоби, які справляються з жовтими плямами, але залишають «хімозний» запах.

Як відмити ванну

Згодом акрилова ванна втрачає білий вигляд, з’являються жовті плями. Досвідчені господині розповіли, як справляються із цією напастю.

Виявилося, звичайний шампунь для волосся не менш ефективний, ніж сода чи лимонна кислота. Нанесіть його трохи на губку, натріть ванну, потім залиште на 15 хв.

Після цього залишається тільки змити засіб, щоб не залишилося і сліду від нальоту. Поверхня акрилової ванни знову засяє.

Але такий спосіб ефективний, коли сантехніку чистять регулярно, а не накопичують складні забруднення. У такому разі без побутової хімії не обійтись.

попередня статтяНе користь, а шкода для сансевієрії: які підживлення ця квітка не полюбляє
наступна статтяЯк макулатура може полегшити генеральне прибирання кухні
Бібліотекар зі стажем. Маю великий досвід городництва і кулінарії, завдяки чому знаходжу такі цікаві моменти в кожному з цих напрямів, про які ви могли і не знати. З радістю ділюсь ними з читачами

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я