Скільки треба сипати порошку на одне прання: вираховуємо без дозатора

0
Що краще використовувати для прання – порошок чи гель
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Побутує думка, що чим більше насипати у відсік машинки прального порошку, тим краще відіпреться білизна. Ми не будемо говорити про те, що після такого прання на речах можуть з’явитися білі плями, розводи.

Подробиці

Що білизна матиме різкий запах, а алергіки матимуть проблеми зі здоров’ям. Що в барабані пральної машини з’явиться неприємний запах. Звичайно, кожен захоче знати, а яка кількість прального засобу є оптимальною.

Перед тим, як прати, ознайомтеся з нормами витрат порошку, вказані на упаковці,  пригадайте, на скільки кілограмів білизни розрахована ваша пральна машина. Це є важливим, та не головним. Основним критерієм розрахунку порошку є вага вашої білизни і ступень її забрудненості.

Якщо білизна не дуже брудна, то на 1 кг речей треба брати 1 ст. л. засобу для прання. Коли речі дуже забруднені, то у два рази більше – 2 ст. л. на 1 кг білизни. І це не залежить від розміру барабана вашої пральної машини. Тільки від кількості білизни на одне прання (ваги) і її забруднення.

попередня статтяЯк приготувати справжні молдовські плачинди: рецепт із сільської глибинки
наступна статтяАлергія на цвітіння і як полегшити симптоми, причини та способи боротьби
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я