...

Огірки, які варто садити цього року: вибір городників на 2024 рік

Підпишіться на нас:

Важливо не просто зберегти вподобаний і плідний сорт овочів на особистому обійсті. Варто працювати на перспективу та шукати не менш якісні сорти та гібриди. На яке насіння огірків потрібно звернути увагу перед початком посівної кампанії 2024 року.

По-перше, якщо йдеться про теплицю, то найкраще вибирати гібриди. По-друге, для будь-яких сортів та гібридів важливий графік поливу та підживлення.

Кураж

Це гібрид, ранньостиглий, рясно плодоносить, огірки ростуть до 12 см, рівної форми. Урожай хрумкий, соковитий та ароматний.

Найголовніше – культура стійка до хвороб.

Син полку

Теж гібрид, але ще й невибагливий. Росте в теплиці та у відкритому ґрунті. Плоди ростуть до 15 см завдовжки. Хрусткі, соковиті, без гіркоти.

Хлопчик-мізинчмк

Гібрид, скоростиглий, дуже плідний: один кущ дає до 20 плодів. Огірки ростуть 5-7 см завдовжки. Дуже соковиті, хрусткі та солодкі.

Еколь

Гібрид, що дає рясний урожай. Огірки ростуть 10-12 см завдовжки, насіння в них небагато, відмінні смакові якості. Рослина стійка до хвороб.

Зозуля

Гібрид. Стабільно-врожайний вид. Чим частіше збирати плоди, тим вища врожайність. Плоди циліндричної форми завдовжки 12-15 см.

Є недолік: не можна перетримувати огірки на кущах.

Темп

Швидкостиглий гібрид, компактний, плодоносить через 2 місяці. Огірки 10-12 см завдовжки. Відмінний смак, без гіркоти, плодоносить до осені.

Герман

Гібрид для теплиць Дає плоди довжиною до 15-18 см. Овочі без порожнеч, з тонкою шкіркою, стабільно плодоносить протягом сезону та стійкий до основних хвороб. Огірки не жовтіють та не гірчать.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я