Дачники розповіли, які рослини допомагають відлякувати шкідників

0
Дачники розповіли, які рослини допомагають відлякувати шкідників
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не всі погоджуються з дієвістю природних засобів, проте превентивні заходи не варто списувати. В природі все взаємопов’язано. Може від рослин-помічників не такий ефект, як від магазинних засобів, проте вони діють. Якщо вас цікавлять екологічні підходи до боротьби зі шкідниками на грядках, придивіться до рослин з цього допису.

Подробиці

Про чорнобривці багато вже говорили. Дачники їх висаджують не тільки для краси клумби. Запах цих квітів дуже не люблять попелиця та капустяні мухи.

В арсеналі дачників важливе місце займає календула. Висаджуйте її між основними грядками та культурами. Часто її висаджують між картоплею, щоб відлякувати колорадського жука.

Герань досить специфічно пахне. Саме тому від неї летять якомога далі різні шкідники. До речі, комарі та дрібні мошки в першу чергу.

Петунія не тільки славиться красою, а ще добре відлякує хрестоцвітних блішок. Дачники рекомендують її висаджувати біля бобових.

попередня статтяЯк приготувати вегетаріанські гречані котлети: ідея пісної страви
наступна статтяЧому кулінари не рекомендують смажити картоплю разом з цибулею
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я