Як з допомогою солі захистити малину

0
Як з допомогою солі захистити малину
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сіль давно і міцно увійшла до арсеналу садівників, які використовують її для приготування підживлень для багатьох культур. Користь кухонної солі пов’язана з тим, що коріння рослин краще вбирає корисні речовини, що знаходяться в ґрунті.

Подробиці

Хлористий натрій збільшує кількість врожаю, зміцнює імунітет культур, плоди стають більшими, а їх смакові якості в рази покращуються.

Розчин на основі солі готувати просто: 45 г засобу заливають відром води і ретельно перемішують. Отриманим засобом поливають малинник.

Підживлення на основі солі захищають рослини від численних захворювань. Дачники вказують, що найбільшу ефективність відзначено у профілактиці фітофтори.

Від прогресуючого грибка допоможе позбутися наступний розчин: у 10 л води розмішують 1 кг солі. Хлористий натрій ретельно розмішують перед застосуванням, обробляють рослини та ґрунт.

Відлякати комах-шкідників допоможе такий засіб: 100 г солі розмішують у 10 л води. В отриманий розчин додають 2 ст. л. рідкого господарського мила. Засіб заливають у пульверизатор та обприскують малину.

попередня статтяЛікарка розповіла, як уникнути болю в зап’ясті під час роботи за комп’ютером
наступна статтяЧим небезпечна косметика із тальком у складі
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я