Як позбутися запаху в посудомийній машині: два найпростіших засоби

0
Як позбутися запаху в посудомийній машині: два найпростіших засоби
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Посудомийна машина справжня рятівниця та помічниця. Важливо розуміти, що навіть при використанні спеціальних мийних засобів можлива поява неприємного запаху. Щоб його не було, потрібно проводити профілактичне чищення хоча б один раз на місяць. Якщо ви відчуваєте, що неприємний запах вже є, тоді один відомий та найдоступніший засіб допоможе його позбутися.

Подробиці

Звичайно, що оцет є найпростішим засобом. Саме він зробить всю роботу. Налийте в миску оцет. Поставте на верхню полицю посудомийної машини.

Тепер включайте режим з найвищою температурою миття. Нехай машина пройде весь цикл. Оцет є відомим дезінфектором. Він промиє все та позбавить від причин неприємного запаху.

Оцет має специфічний запах. Якщо вам принципово, на дно можна насипати соду. Знадобиться 1 склянка. Такий спосіб також є дієвим. Сода, як і оцет, є майже на кожній кухні. З цими засобами профілактику появи запаху можна виконувати в будь-який потрібний момент.

попередня статтяЯк зрозуміти, що фарш зіпсувався: кулінари назвали три ознаки
наступна статтяКулінари розповіли про вишуканий персиковий соус для запеченої качки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я