Квітникарі розповіли, що буде, якщо полити квіти оцтом

0
Квітникарі розповіли, що буде, якщо полити квіти оцтом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Оцет можна використовувати у квітникарстві. Експерти розповіли, чим цей кухонний та кулінарний засіб може бути корисним. Читайте про це далі в статті.

Подробиці

При поливі рослин з часом на горщику утворюється білий наліт. Причина проста — в ґрунті є надмірна кількість солей. Вони заважають рослинам розвиватися та активно рости. В результаті вони виглядають слабкими, блідими, можуть навіть зав’янути.

Приготуйте оцтовий розчин. Для цього потрібно на 3 л води додати 1 ч.л. оцту 9%. Цим розчином потрібно рясно пролити ґрунт в горщику. Функція оцту полягає в тому, що він розчинить солі. Ґрунт стане значно здоровішим, бо й коріння отримає сили краще розвиватися та укріплюватися.

Не залишайте оцтову воду в піддоні під квітами. Злийте її. Якщо цього не зробити, солі у зворотному напрямку можуть попасти до горщика. Такий полив рекомендується проводити не частіше 1 разу на місяць.

попередня статтяЯк приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим
наступна статтяЩо додати до шарлотки, щоб вона стала бездоганною
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я