Як укорінити живці кімнатних рослин

0
Як розмножувати петунію живцями
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Побачивши цікавий вазон, фанати розведення кімнатних рослин відразу загоряться бажанням мати такий самий у себе. Як це зробити?

Подробиці

Перш за все потрібно відсікти гострим ножем чи ножицями листочок – живець. А тоді підготувати чудо-розчин, який допоможе в два рази швидше цьому живцю відростити корінці.

На пів склянки води потрібно додати 0,5 ч. л. меду, 1 ч. л соку алое (рослина має бути не молодша 2-х років), та пів чайної ложки деревного попелу. Все це добре розмішати й покласти підготовлений відросток. Через певний час рослина випустить корінці.

Приготовлений природний стимулятор росту коріння містить всі поживні речовини, які просто необхідні для вирощування рослини. До речі, такий домашній стимулятор можна використовувати для городніх і садових культур.

попередня статтяВеликодні ідеї: крашанки з візерунком із серветки
наступна статтяТрендові слінгбеки на низьких підборах: де купити та з чим носити
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я