Господарю на замітку: як правильно вносити золу

0
Яким рослинам може нашкодити деревна зола
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Більшість городників знають про велику користь золи як добрива, тому і вносять під свою городину. Але це не завжди дає якихось особливих результатів, інколи навіть приносить шкоду. Чому це так?

Подробиці

По-перше, потрібно використовувати тільки деревну золу. Якщо спалювався пластик, целофан, навіть у невеликій кількості, це може зашкодити рослинам!

По-друге, золу краще розводити у воді, і тоді вже цим розчином поливати рослини. Суху золу можна розсипати по городі тільки взимку, коли є надія, що зі снігом вона проникне в ґрунт.

По-третє, не можна робити велику концентрацію цього добрива, адже краще недолити, аніж перелити. І поливати бажано в міжряддях, а не зверху на рослину. До речі, якщо ви хочете знищити якийсь непотрібний кущ, клени, вишняки, густо посипайте їх протягом зими сухою золою. До весни вони загинуть.

попередня статтяЧим замінити яйця при приготуванні пісної випічки
наступна статтяЯк правильно фарбувати батареї: 7 порад від майстра для ідеального результату
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я