Трендові слінгбеки на низьких підборах: де купити та з чим носити

0
Трендові слінгбеки на низьких підборах: де купити та з чим носити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нарешті мода подумала про наш комфорт і звела до лав трендів стильні та зручні черевики, які не захочеться проміняти на кросівки. Йдеться про слінгбеки – мастхев майбутнього теплого сезону. Так, сама модель вже давно стала незмінною класикою, але й тут, як кажуть, є нюанси. Не кожна пара слінгбеків сьогодні вважається актуальною: тут треба звертати увагу на каблук та форму мису. Цього року модні інфлюєнсери та герої стрітстайлу роблять ставку на черевики на невисокому підборі (у якихось випадках навіть мікро під кодовою назвою kitten heels) та з гострим носом.

На відміну від класичних варіантів на середньому і високому підборах, така пара сміливо потрапляє в ранг повсякденного взуття. Подібна модель не вимагає особливої нагоди, поєднується як з базовими casual образами, так і з більш вечірніми аутфітами. У слінгбеках на низьких підборах можна вирушити на роботу, а потім – на побачення або вечірку. Модні блогери радять носити їх з прямими, об’ємними або екстремально довгими джинсами, з міні-спідницями та мікрошортами, та у дуеті зі своїми улюбленими сукнями. Загалом жодних строгих обмежень сьогодні немає.

Reserved 1399 грн.
Reserved 1399 грн.
Кachorovska 7200 грн.
Кachorovska 7200 грн.

Тому придивитися до такої моделі взуття на весну точно варто. Ось вибірка стильних слінгбеків, які тобі не захочеться знімати цього року.

попередня статтяЯк укорінити живці кімнатних рослин
наступна статтяЧим замінити яйця при приготуванні пісної випічки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я