Дачники розповіли, як почистити бруківку від бур’яну, не використовуючи гербіцидів

Дачники розповіли, як почистити бруківку від бур'яну, не використовуючи гербіцидів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Доріжки, викладені бруківкою – це зручно й красиво. Але за ними треба доглядати, тому що щілини між бруківкою заростають бур’яном. У подробицях читайте, як з цим боротися, не використовуючи хімічних засобів.

Подробиці

Найпростіший спосіб: Якщо у вас невелика територія, то можна ошпарити бур’ян окропом, по щілинах, де він пробивається. Після цього змести або змити напором води. Цей спосіб допоможе позбутися бур’яну на 1-2 тижні, а потім бруківка знову заростатиме.

Можна чистити шви механічним способом за допомогою гострого садового ножа, він має таку форму, що ним зручно глибоко заходити під корінь рослини. Робіть так, щоб коріння не приривалося та бур’ян не почав знову відростати. Після цього зберіть все з бруківки.

Спробуйте приготувати оцтово-соляний розчин, це дієвий спосіб боротьби з бур’янами: на 3,5 л води треба взяти 1 л оцту та 2/3 склянки кам’яної солі додати 1 столову ложку засобу для миття посуду або рідкого господарського мила.

Цю суміш краще використовувати у сонячну погоду. Полийте нею бур’ян й за 5 годин ви вже побачите результат.

попередня статтяЯк приготувати смачні котлети з моркви
наступна статтяЯк приготувати намазку з лососем та приємним гострим смаком
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я