Кам’яні нігті: так виглядає наймодніший манікюр весни у стилі «тихої розкоші»

0
Кам'яні нігті: так виглядає наймодніший манікюр весни у стилі «тихої розкоші»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ломаємо стереотипи про типово весняний манікюр, підкоряючись гарячому тренду з соцмереж.

Весну прийнято вважати часом пастельних відтінків у манікюрі, коли балом правлять ніжні рожеві, бузкові, блакитні та світло-жовті тони. Однак цього сезону у тебе з’явилася альтернатива: у фаворитах у користувачів соцмереж вирвався один з найпопулярніших для весни відтінків — сірий.

Не поспішай протестувати, типу що втомилася від сірості за нескінченно довгу зиму, адже тренд на кам’яні нігті не має нічого спільного із похмурістю. Безумовно, весна – це час свіжих та яскравих фарб, і ми знаємо спосіб зробити по-справжньому веселим навіть з першого погляду непоказний сірий колір.

На щастя, гуру манікюру вже знайшли ідеальний для весни сірий відтінок. Це спокійний і глибокий колір із легким синім підтоном, як у полірованого каменю. На нігтях під певним кутом він іноді виглядає світло-блакитним, але це обманка. Насправді кам’яні нігті абсолютно нейтральні, через що манікюр у такому кольорі часто називають «новим нюдом».

Кам’яний колір універсальний та ідеально підходить для періоду міжсезоння, але саме навесні виглядає дуже свіжо та ефектно. Дамо тобі лише одну цінну пораду перед походом на манікюр: щоб нігті у сірому кольорі не виглядали надто пласкими, краще вибрати для нігтів більш довгу та вузьку форму. Також можна пограти з відтінками, додавши глибини за рахунок фіолетових або синіх відблисків. Такий манікюр буде ідеально поєднуватися з джинсовими речами, які є абсолютним мастхевом весни.

попередня статтяКулінари розповіли, як приготувати банановий хліб: здивуйте свою родину
наступна статтяСмачно і просто: рецепт котлет у духовці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я