...
ГоловнаЛайфстайлЯк використовувати фольгу: корисні лайфхаки для побуту

Як використовувати фольгу: корисні лайфхаки для побуту

Підпишіться на нас:

Зазвичай фольгу використовують для запікання м’яса, птиці та приготування інших страв. Вона допомагає довгий час зберігати температуру готових продуктів. Але це не всі можливості фольги, які можуть бути корисними.

Подробиці

Господині зазначають, що у побуті алюмінієва фольга далеко не марний предмет. Тож, пропонуємо вам різні способи її застосування.

Якщо зробити кілька великих кульок із фольги та покласти їх у кошик для столових приладів посудомийної машини, срібло та інші металеві предмети не потьмяніють.

Ще один популярний у народі спосіб використання фольги – заточування ножиць. Потрібно скласти фольгу у кілька шарів і розрізати їх ножицями, що притупилися. І таким чином ножиці знову будуть гострими.

Якщо ж змочити кулю з фольги та потерти нею хромовані деталі, то можна буде легко позбутися іржі.

А для того, щоб почистити срібло, потрібно в миску з окропом покласти фольгу, насипати столову ложку солі та харчової соди, а потім помістити туди прикраси та столові прилади на 10 хвилин. Після цього потрібно промити срібло у проточній воді, й воно знову буде виблискувати.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...