Небезпека червоного в одязі: стиліст розповіла, кому не варто носити цей колір

Підпишись на нас:

Червоний вважається ошатним, тому дівчата часто роблять ставку саме на нього, коли хочеться внести яскравість у свій образ. Не поспішай на шопінг, спочатку дізнайся, а чи підійде тобі цей колір, щоб убезпечити себе від непотрібних покупок.

Червоний символізує вогонь, пристрасть, енергію, адреналін – все активне, яскраве, вибухове. І водночас він є сигналом небезпеки, тому червоний в одязі неоднозначний:

  • може посилювати тривожність через додаткову увагу до тебе;
  • сприймається як агресивний, викликає непорозуміння, якщо воно є на роботі або у взаєминах;
  • збуджує – і якщо на побаченні це доречно, то на ділових зустрічах може призвести до конфлікту і навіть викликати агресію;
  • для очей цей відтінок втомлвий і досить важкий.

Коли ти вирішуєш скласти образ з акцентним яскраво-червоним кольором, потрібно бути в піднесеному настрої і мати особливе самовідчуття, щоб купатися в увазі, що отримується ззовні. В іншому випадку краще віддати перевагу темним відтінкам червоного або пом’якшеним, злегка виділеним. Якщо ти просто хочеш підбадьоритись, відчути приплив енергії, достатньо пари червоних аксесуарів.

Кому варто бути обережнішим із червоним кольором?

Взагалі червоний йде всім, головне знайти свій відтінок. Давай разом розбиратись, як це зробити!

Якщо в тебе теплий колір зовнішності, то холодний тон червоного надасть шкірі нездорову синьову. Важливо пам’ятати про це та підбирати одяг теплих червоних відтінків.

Якщо дівчина – власниця холодного кольоротипу використовуватиме теплі тони червоного, наприклад морквяний, її шкіра набуде жовтуватого відтінку. Такий небажаний вплив на колір шкіри може додати віку, підкреслити зморшки та синці під очима.

 

Отже, перше правило – вибирай відтінок червоного відповідно до кольоротипу.

Надягаючи червону річ, пам’ятай, що яскраві відтінки трохи повнять. Уважно стеж за тим, щоб фасон вбрання підходив твоєму типу фігури, тримай червоний подалі від проблемних зон, навпаки, підкреслюй за його допомогою свої сильні сторони.

Для створення монохромного образу використовуй різні відтінки червоного (але не змішуй холодні з теплими) та тканини різної фактури.

Червоний можна поєднувати як з базовими відтінками (білий, чорний, сірий, бежевий), так і з іншими яскравими кольорами, проте в цьому випадку важливо пам’ятати про те, що соло в образі має якийсь один. Два одночасно яскраві тони в пропорції 50 на 50 візуально перевантажать образ і порушать колірну гармонію.

Правильно та акуратно підбирай деталі до образу у червоній гамі. Для монохрому найкраще підійдуть елегантні, мінімалістичні аксесуари нейтрального відтінку. Якщо в наряді є кілька елементів червоного кольору, бажано підтримати аксесуари. Перевантажувати великою кількістю додаткових деталей образ у відтінках червоного не варто – не захоплюйся прикрасами і використовуй лише необхідний мінімум.

З червоним слід бути обережним, якщо на обличчі є недосконалості, наприклад судинна сітка, роздратування. Цей колір підкреслить вади, приверне увагу. Якщо є недоліки на шкірі, а червоний хочеться використовувати – розташуй його подалі від обличчя. Тож ти зможеш нівелювати негативний вплив кольору.

Червоний вимагає бездоганного макіяжу, приділи йому достатньо уваги. Брюнеткам варто зробити акцент на губах, а блондинкам — на очах.

Отже, червоний у всьому його різноманітті доступний дівчатам будь-якого віку та кольоротипу. Однак він може як прикрасити образ, зробити його привабливим, привабливим, так і зіпсувати. Важливо підходити до вибору усвідомлено, підбираючи червону річ під мету виходу та індивідуальні особливості зовнішності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Корисна хитрість, якщо до сковороди стало все приставати

Якісна сковорідка є неоціненною помічницею господині на кухні. Але...

Як приготувати домашнє печиво «Марія»

Інколи так хочеться чогось солоденького, але малокалорійного: щоб і...

Як гвоздика допомагає проти комарів: народна порада

З кожним теплим днем наближається пора, коли, здається, усі...

Найкраща швидка піца з лаваша за 15 хвилин

Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу...

Секрети городників, щоб виноград дав гарний урожай

Для того, щоб виноград дав гарний урожай, крім підживлення,...

Зігрівальний гранатовий напій по-домашньому: «секрет» смаку в спеціях

Іноді виникає бажання взяти не чашку чаю або кави,...

Камалія та її колишній чоловік мільярдер Мохаммад Захур разом відпочивають в Португалії

Українська співачка Камалія розлучена з мільярдером Моххамадом Захуром, проте...