...
ГоловнаКрасаОдяг цих кольорів найкраще виглядає з джинсами: думка стиліста

Одяг цих кольорів найкраще виглядає з джинсами: думка стиліста

Підпишіться на нас:

Денім – універсальна тканина, яка може стати фантастичним фоном для великої кількості кольорів, зокрема складних.

Експерти за стилем тримають напоготові список відтінків, що безпрограшно поєднуються з класичною джинсовою тканиною.

Червоний

Червоний колір чудово виглядає не тільки з класичними синіми джинсами, але і з денімом світліших відтінків, а також чорним. Важливо знайти свій відтінок цього розкішного, але вибагливого кольору. Загальне правило: чим тепліший твій тон шкіри, тим яскравіший червоний тобі підійде.

Як уточнює консультант з іміджу Амріта Харбарян, джинси з червоним піджаком та червоними туфлями – безпрограшний варіант. Цей ансамбль можна доповнити червоною сумкою.

Стиліст Трейсі Ченг додає, що глибокі відтінки червоного, такі як бордовий та темно-бордовий, особливо вишукано поєднуються з джинсами та додають нотку вишуканості. Вона пропонує підібрати бордовий топ із якісної фактурної тканини, наприклад, оксамиту або шовку, та «потерті» джинси. Також можна приміряти затишний бордовий светр або картату сорочку з темними джинсами для образу в стилі кежуал.

Білий

Приміряй просту білу майку з кімоно з оксамиту або шовку або просту білу туніку з широким, прикрашеним коштовностями намистом-коміром. Ще один варіант, на думку стиліста Елізабет Косич – проста біла сорочка, джинси, леопардові балетки та червона сумка (або червоні балетки та леопардова сумка!)

Білий колір створює чистий та свіжий контраст з будь-якими джинсами. До потертих світлих джинсів класно підійде біла блузка та гостроносі туфлі, також добре виглядає біла футболка, річ з деніму та кросівки. З темною джинсовою тканиною метчиться білий верх із шовковистого матеріалу.

Сірий

Світло-сірий відтінок створює тонкий контраст із графітовим та чорним денімом. Носи джинси зі світло-сірим піджаком та чорним ременем, і заверши повсякденний образ лоферами чи кросівками; також можна надіти чорні чоботи. Варіант для найсміливіших – джинс зі сріблом. Приміряй напівпрозору сріблясту блузку на гудзиках або жакет з паєтками поверх простої майки.

Оливковий

Консультант за стилем Райан Томпсон радить поєднувати джинси з оливково-зеленим кольором. Цей землистий відтінок чудово поєднується з денімом класичного «джинсового» кольору.

Оливково-зелений светр буде чудово виглядати з темними джинсами, шкіряним ременем та прикрасами в стилі бохо, а для більш елегантного виходу підійде атласна оливково-зелена блузка, чорні джинси та замшеві туфлі на підборах.

Колір рум’янцю

М’який та жіночний колір, який чудово поєднується зі світлим денімом! Ніжний пастельний відтінок підходить всім, візуально покращує колір обличчя та допомагає створити свіжий та романтичний образ. Завершіть образ простими балетками, щоб виглядати невимушено, але елегантно.

Тауп (французький коричневий)

Блогер-стиліст Люсі Ейлен нагадує – сіро-коричневий це універсальний нейтральний відтінок, який добре підходить для будь-якої пори року. Жилет у кольорі тауп класно виглядає зі світлими або білими джинсами. У прохолодні дні можна приміряти кашеміровий светр сіро-коричневого кольору з джинсами прямого крою, а на ноги одягнути черевики замшеві або гладкі шкіряні кросівки. Шкіряна куртка кольору «французька коричнева», особливо об’ємна, у поєднанні з джинсами допоможе створити актуальний силует.

Чорний

Куди ж без нього! Чорний колір добре поєднується з будь-якими джинсами. Чорний піджак або чорна мереживна блузка з «затертими» джинсами та чорним лакованим шкіряним клатчем – безпрограшний варіант для вечора.

До світлого деніму вибирай приталений або укорочений чорний топ, щоб збалансувати невимушену естетику, до денного образу білі кросівки або ботильйони. Одягни з джинсами гладку чорну блузку, що облягає, і заверши образ великими золотими або срібними аксесуарами. До деніму темних відтінків підбери чорний верх з акцентними деталями, наприклад прозорими рукавами або розшитим стразами коміром. Додай витончені прикраси, які не перевантажать образ.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....