Як збільшити збільшити схожість насіння петрушки та кропу

0
Як збільшити збільшити схожість насіння петрушки та кропу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Здавалося б, що проблем із такою начебто простою культурою, як кріп та петрушка, бути не повинно. Деякі дачники сіють зелень рясно, а сходить погано, а інші петрушку і кріп і не садять, але в них самосів зелені пишно росте по всьому городу.

Якщо це відбувається і на вашій ділянці, необхідно перш за все розібратися з причинами відсутності сходів і усунути їх.

Подробиці

Зазвичай зелень починає сходити через 15-20 днів при посіві сухого насіння. Якщо насіння проросло, то чекати доведеться недовго – 10-15 днів.

Якщо насіння кропу і петрушки так і не проклюнулося вчасно, то в них багато ефірних олій, які перешкоджають проростанню.

Вийде збільшити схожість безпосередньо насіння, якщо перед посівом промити їх у теплій воді – 40-50 градусів.

Посіви потрібно часто поливати. Недостатньо одного поливу на тиждень. Якщо вам не виходить поливати зелень часто, то при посадці потрібно все присипати компостом, або іншим матеріалом, який допоможе зберегти вологу.

Можна сіяти петрушку або кріп на розсаду, і в ґрунт відправляти на стадії 4-5 справжніх листочків, у поєднані посадки на будь-яку грядку з овочами.

попередня статтяЯкою має бути черговість викладання продуктів в оселедці під шубою
наступна стаття“Секрети” приготування смачного вінегрета
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я