Ти носиш ремені неправильно: найпоширеніші помилки, які вкорочують зріст

0
Ти носиш ремені неправильно: найпоширеніші помилки, які вкорочують зріст
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про такі аксесуари, як ремінь, найчастіше не замислюєшся: надягаєш, як завжди, зі штанами, і на цьому все — стайлінг закінчено. І при цьому ти втрачаєш майже весь потенціал ременя: адже він може візуально додати зросту, і стати стильним акцентом, і замінити прикраси. Настав час скористатися всіма цими модними «плюшками»!

Ремінь, до речі, один із найбільш недооцінених аксесуарів. Нерідко дівчата обходяться ним виключно як «підтримкою» для штанів, мовляв, регулюють посадку — і дякую. Але насправді якщо твої джинси, спідниці, чиноси і далі за списком сидять невдало, це проблема не ременя, а самого одягу. Набагато логічніше буде підібрати річ за розміром, а ось аксесуар використовувати для стайлінгу.

Наприклад, можна не фіксувати вільний кінець ременя в шлевках, а зробити з нього акуратний вузол. Головне, щоб «хвостик» не був надто довгим, інакше вийде дисбаланс. А ще ти можеш пересунути ремінь зі стегон на талію – це поширений фешн-хак, який візуально робить фігуру стрункішою. Звичайно, у такому випадку тобі знадобиться додатковий шар, наприклад, жакет або светр, які сховають під собою верхню лінію штанів.

Перед виходом із дому критично поглянь на аутфіт — чи не надто в ньому багато дрібних деталей? Якщо на твоєму ремені є блискуча пряжка, а сам він, до того ж, виконаний з фактурного матеріалу, що контрастує з одягом, то інші прикраси легко можна зняти.

Спробуй зібрати монохромний аутфіт, розбавити його одним ременем — і ти сама побачиш, як дорого виглядає таке комбо.

Додаючи аксесуар у тій самій палітрі, що і одяг, фігура витягується ще більше. Якщо ти носиш штани з високою посадкою, а до них додаєш контрастний ремінь, виходить, що в районі талії тіло «обрубується» — і силует здається коротшим. Щоб цього не сталося, дотримуйся кольорової гармонії і вибирай ремінь, що підходить по відтінку до низу і верху образу – так аксесуар гарантовано подарує пару зайвих сантиметрів росту. Гріх не скористатися!

попередня статтяЯк садити картоплю, щоб урожай був удвічі більший, ніж зазвичай
наступна статтяЯк приготувати хумус з нутового борошна швидко та легко
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я