Новий спосіб маскування синців під очима

0
Як замаскувати синці під очима
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вже другий рік ми не втомлюємося повторювати: TikTok – головне джерело трендів нашого часу. Минулого року слідом за тіктотерами ми малювали синці під очима, робили миттєвий ліфтинг за допомогою консилера і вплітали у волосся новорічний «дощ». Цього разу поговоримо про те, як приховати сліди недосипання і надати особі здорове сяйво за допомогою тих самих рум’ян.

Подробиці

Цей тренд отримав назву BlushHack – від змішування двох слів Blush (англ. – «рум’яна») та lifehack. Принцип трюку дуже простий. Ви робите свій звичайний макіяж: наносите праймер і тон, а коли справа доходить до консилера – починається найцікавіше. Спочатку на сліди недосипання необхідно нанести рідкі рум’яни, а потім коректор. Спочатку таке комбо виглядає дивним, проте після ретельного тушкування – рекомендуємо використовувати вологий спонж або щільну кисть – від синця не залишиться і сліду, а обличчя набуде відпочиваючого вигляду і здорового сяйва.

Як замаскувати синці під очима

Як це працює

Все дуже просто. Синяки під очима тому і називаються синцями, що шкіра в цьому місці має синюватий підтон. Якщо нанести консилер відразу на синець, то є ризик його тільки підкреслити, тому що синець проступатиме навіть з-під коректора. Червоний колір рум’ян буквально блокує синій, не даючи йому проявитися під консилером, а як бонус – надає обличчю приємного виду. Дуже важливо використовувати рум’яна теплих відтінків, інакше трюк не спрацює. Якщо опис усієї цієї «бьюті-магії» не викликає у вас довіри – спробуйте самі. Запевняємо, результат вас приємно здивує.

попередня статтяЯкі лайфхаки із зубною пастою знадобляться навіть досвідченим господаркам
наступна статтяПомилки, які часто роблять з чорною смородиною влітку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я