3 “натуральні” методи боротьби з попелицею

0
3 безпечні способи боротьби з попелицею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Попелиця є небезпечним шкідником, здатним завдати серйозної шкоди ягодам. Якщо не почати боротьбу при перших ознаках наявності попелиці на полуниці, то можна взагалі позбутися врожаю.

Не завжди хочеться використовувати профільні препарати, адже хімікати не найкраще відбиваються на стані здоров’я, а також мають здатність накопичуватися в грунті. Проте є натуральні методи, що дозволяють подолати попелицю. У чому вони полягають

Зола

Ця речовина може бути як підживленням, так і засобом проти шкідників. Щоб захиститися від попелиці, потрібно просіяти склянку деревної золи, влити її в 10 літрів води. Потім потрібно просто обприскати посадки.

Гірчиця

Спочатку потрібно взяти літр води та підігріти його. Після цього всипаємо велику ложку гірчичного порошку. Важливо дочекатися повного розчинення.

Найкраще просіяти отриманий засіб, а потім приступити до обробки полуниці.

Господарське мило

Це також дуже ефективний засіб, який допоможе подолати шкідника. Потрібно приблизно чверть шматка господарського мила натерти на тертці та відправити до банку з літром води.

Після того, як мило розчиниться, варто остудити засіб. Потім слід обприскати рослини.

попередня статтяЩо додати в воду, щоб краще очистити овочі та фрукти
наступна стаття“Секрет” швидкого варіння овочів для салату “Олів’є”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я