...

Як приготувати ідеальне підживлення для кімнатних рослин

Підпишіться на нас:

Кімнатні рослини в холодний період року перебувають в стані спокою. І не завжди в цей період згадується про внесення підживлення. Це досить розповсюджена помилка квітникарів.

Квартирні умови взимку мають свої особливості. Мова йде про температурні перепади, дефіцит світла, підвищення сухості повітря. Саме тому потрібно підтримати рослини, а не давати їм стояти та терпляче переносити зимовий період.

Подробиці

Підготуйте для кімнатних рослин універсальне добриво. На 1 л теплої води знадобиться 1 таблетка бурштинової кислоти. Цей засіб легко засвоюється рослинами. Вони добре на нього реагують. Листя в рослин стане сильним та з насиченим зеленим кольором.

В цей розчин можна додати трохи цукру в кількості 1 ст.л.  Більше не кладіть, бо це може стати причиною появи дрібних мушок.

Якщо під кінець зими рослини вже стали активніші та починають рости, можна їм додати борної кислоти. На 1 л додають 1 г. Разом ці інгредієнти допоможуть підготувати рослини вже до весняного цвітіння. Борну кислоту рекомендується вносити з лютого місяця, не раніше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я