Найпопулярніші аромати весни 2024 року: найбільш популярні парфумерні ноти

0
Найпопулярніші аромати весни 2024 року: найбільш популярні парфумерні ноти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Підбираємо найтрендовіший аромат на новий сезон, спираючись на професійні поради гуру парфумерії.

Весна вже зовсім скоро, і це чудова нагода оновити парфумерний гардероб після тривалої та похмурої зими. За прогнозами, цього сезону особливу увагу варто приділити як новому прочитанню квіткових, молекулярних та ванільних ароматів, так і різним видам їх поєднання.

Про головні тренди в ароматах ми подробиці розпитали парфумерного експерта. Бери його поради на замітку і вирушай на пошуки того самого флакона мрії!

Аромати квітів, фруктів та ягід

Весна – це час пробудження природи, тому очевидно, що в топі за традицією будуть аромати квітів та фруктів. Придивись до парфуму з нотами троянди, півонії, жасмину, лаванди, вишні, персика, мандарину, полуниці, малини та груші як у звичних, так і в дуже несподіваних поєднаннях. Ці аромати будуть додавати романтичності та жіночності у весняний образ.

Цитрусові ноти

Цитрусові аромати завжди асоціюються з літом та свіжістю, але вони не менш популярні і навесні. Аромати лимона, апельсина, грейпфрута та лайма в помірній кількості додаватимуть свіжості та енергії в квітково-фруктові букети.

Молекулярні аромати

Амброксан, кашмеран, акігалавуд, яванол, амбервуд, а також їх поєднання у фруктових та квіткових букетах ось уже кілька років продовжують лідирувати у різноманітних трендах. Це, як і раніше, суперактуально і сучасно.

Ваніль

Солодкий та затишний аромат, який цього року переживає черговий пік своєї популярності. Він додасть нотки тепла та комфорту, у тому числі в квіткові та молекулярні аромати, що ідеально поєднується з м’яким весняним сонцем.

Зелені ноти

Зелені аромати, такі як м’ята, базилік, евкаліпт, зелений чай, надають відчуття свіжості та легкості, що так само чудово підходить для весняного сезону.

попередня статтяЯк омолодити смородину: 5 способів від досвідчених садівників
наступна статтяЯк правильно смажити напівфабрикати: заморожені чебуреки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я