Коли зріст 160 і нижче: цей одяг на весну протипоказаний невисоким дівчатам

0
Коли зріст 160 і нижче: цей одяг на весну протипоказаний невисоким дівчатам
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон шопінг перед новим сезоном оголошено відкритим! Знаємо, як ти чекала на оновлення гардероба, але давай вчинимо розумно і відразу ж визначимо межі дозволеного. І ні, ми говоримо не про фінансові обмеження, а про сантиметри росту.

Одна з найнприкріших помилок — «повестися» на ефектну трендову річ, підглянувши її у улюбленого фешн-блогера, накопичити, забрати свій останній розмір у магазині, примірявши обновку за хвилину і… Вдома зрозуміти, що вона тобі зовсім не пасує. І добре б новий плащ чи куртка на весну просто виявилися гарним доповненням до базового гардеробу, але якщо одяг «заземляє» фігуру і вкорочує зріст? Провал!

А чому? Ти просто не врахувала особливості зросту. Так, невисоке зріст – це, з одного боку, вроджена витонченість, з іншого – наявність рамок при побудові гардеробу.

Тому перед тим, як вирушати на касу, тобі обов’язково потрібно перевірити покупку за трохи більшою кількістю критеріїв, ніж зазвичай, і переконатися в тому, що одяг не тільки підходить тобі за кольором та складом, а й не псує пропорції. Для цього ми виділили найпоширеніші помилки, пов’язані з весняним гардеробом: лови прості підказки і не повторюй ці прикрі помилки!

  • Мішкуваті джинси – це тренд, сперечатися не будемо. Але для невисоких дівчат така модель може непідходити: складки на ногах візуально вкорочують фігуру та додатково заземлюють її.
  • Піджак із чоловічого плеча теж потенційно ненадійний: моделі, у яких плечі злегка збільшені, зроблять тебе більш статною, але якщо трохи переборщити, жакет «приб’є» фігуру до землі. Тому обирати оверсайз мініатюрним дівчатам потрібно дуже обережно!
  • Поєднання тренчу та сукні вирішує все. Точніше, поєднання їх довжин: якщо спідниця набагато довша за верхній одяг, це створює ефект дзвона — і знову вкорочує твій зріст. Тому набагато ефектніше буде поєднувати, скажімо, пальто міді та сукню, яка з-під поли верхнього одягу не виглядає.
  • Сукні із заниженою лінією талії працюють так само: вони з’їдають довжину ніг і витягують тулуб. Вибирай моделі із завищеною або середньою лінією талії, а ще неодмінно придивись до моделі baby doll – чудова ідея для весни!
  • Ремінь поверх жакета – це, звичайно, класний прийом, але тобі потрібно бути акуратною: якщо вибрати занадто широкий аксесуар, він може не підкреслити твою крихкість, а візуально розрізати фігуру навпіл. Тому завжди вибирай середні по ширині ремені — не дрібнішим і не переборщуємо, у цьому весь ключ!
попередня статтяЗгодяться не тільки для омлету: три хитрих способи варіння яєць, що тріснули
наступна статтяЯк приготувати повітряний пиріг на кефірі: рецепт нашвидкуруч
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я