...

Міцелярна вода та гідрофільна олія: продукти, якими більшість жінок користується неправильно

Підпишіться на нас:

Незважаючи на те, що багато популярних косметичних засобів ми використовуємо щодня, іноді ми допускаємо помилки в їх використанні.

На жаль, всі ці помилки поєднує одна спільна риса – вони зводять нанівець весь ефект від використання косметики.

Міцелярна вода

Багато дівчат вважають, що міцелярка не вимагає змивання. Трапляються випадки, що це справді так, але в такій ситуації на упаковку із засобом має бути нанесений особливий значок. Якщо на упаковці немає спеціальних вказівок, міцелярну воду слід змивати за допомогою звичайного засобу для вмивання.

Гідрофільне масло

Цей продукт також використовується для видалення макіяжу, особливо важкого та водостійкого. Але якщо ви не змиєте гідрофільне масло, ви ризикуєте забити пори. Тому після зняття макіяжу за допомогою гідрофільного масла не забудьте очистити шкіру. Допоможе в цьому улюблений засіб для вмивання.

Олії для тіла

Багатьом дівчатам не подобаються олії, оскільки вони впевнені, що вони погано вбираються і залишаються плівкою на шкірі. Це відбувається тільки якщо ви наносите олію на суху шкіру. Краще наносити його невеликою кількістю на вологу шкіру – тоді вона добре розподіляється, швидко вбирається і дає максимальне зволоження.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я