Коли солити фарш, щоб котлети вийшли “соковитими” та смачними

0
Коли солити фарш, щоб котлети вийшли
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Домашній фарш, якщо його правильно приготувати, виходить набагато смачнішим за магазинний. Господині воліють готувати котлети з фаршу, в якості якого вони не сумніваються, вважаючи, що так котлети вийдуть смачними та якісними. У магазинному продукті може бути порушений баланс компонентів та багато спецій, і страва вийде несмачною. Тому багато хто воліє перекручувати м’ясо самостійно, і готувати котлети, використовуючи рецепт, перевірений роками.

Як правильно приготувати котлети, щоб не пересолити фарш

Навіть досвідчені господарки не можуть точно відповісти на запитання: коли потрібно солити фарш для котлет.

Як відомо, сіль не тільки є природним підсилювачем смаку, вона впливає на волокна м’яса. Виявляється, час додавання солі може вплинути на кінцевий результат.

Деякі професійні кухарі вважають, що м’ясо треба солити перед тим, як відправити його до м’ясорубки.

При такому варіанті котлети не будуть розвалюватися під час смаження, але можуть вийти трохи жорсткуватими. Однак ця проблема швидко вирішується за допомогою цибулі.

Якщо посолити вже перекручений фарш, то котлети вийдуть соковитими, але можуть розвалюватися, якщо не додати інгредієнт, що їх «скріплює» – яйця або манку.

попередня статтяОзнаки, які вказують на те, що ви п’єте мало води
наступна статтяЧому господаркам не варто користуватися алюмінієвою фольгою
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я