...
ГоловнаЛайфстайлЯк ефектно оформити підвіконня: дизайнери розкрили 3 вдалі ідеї

Як ефектно оформити підвіконня: дизайнери розкрили 3 вдалі ідеї

Підпишіться на нас:

Порожнє підвіконня не радує око, тому його краще максимально функціонально використовувати в інтер’єрі. Також не завжди варто банально заставляти його квітами: такий прийом трапляється дуже часто.

Як можна оригінально оформити підвіконня

Зона відпочинку

Напевно, вам траплялися фотографії та ідеї щодо підвіконня, перетвореного на затишну зону відпочинку. В такому разі, можливо, доведеться збільшити стільницю, щоб з комфортом на ній розміститися.

Після цього можна оформити приємне місце за допомогою подушок, пледу та інших атрибутів комфорту.

Магічне місце

Якщо ви любите пахощі, свічки, свічники, натуральні камені та кристали, то їх можна розмістити на підвіконні. Це зробить інтер’єр трохи містичним та затишним.

Святкові композиції

Ваше підвіконня стане чудовим місцем для розміщення тематичних, наприклад, новорічних композицій.  Можна спорудити справжнє різдвяне село або запустити класичну новорічну залізницю.

Скоро весна, можна оформити весняні квіткові композиції.  До прийдешнього свята Великдень святковий настрій принесе в дім композиція з крашанок, святкової випічки та тематичних прикрас.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...