Як лавровий листок допоможе зацвісти кімнатним рослинам

0
Для чого кидати лаврове листя в унітаз: корисна порада
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лаврове листя, безперечно, є на кожній кухні, адже його використовують для приготування багатьох страв. Але й для кімнатних рослин лаврове листя дуже корисне, оскільки настій із нього стимулює ріст рослин, укріпляє їх, оздоровлює.

Подробиці

Для приготування цілющої рідини потрібно 4-6 листочків залити 1 л гарячої води, приблизної температури 70 градусів. Накрити банку скляною або металевою кришкою, щоб ефірні олії лаврового листя не випаровувалися, і залишити остигати на 3-4 години. За цей час розчин настоїться і буде готовий для використання.

Цим еліксиром можна поливати рослини під корінь, обприскувати з пульверизатора або протирати листочки ватним диском. Таке підживлення рекомендують робити один раз на місяць. Ваші кімнатні рослини оживуть, почнуть краще рости, а деякі й зацвітуть!

попередня статтяЯк самотужки заточити ножі м’ясорубки
наступна статтяЯк приготувати корисні цукерки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я