...
ГоловнаЛайфстайлЯк посіяти айстри на розсаду: поради квітникарів

Як посіяти айстри на розсаду: поради квітникарів

Підпишіться на нас:

Айстри, улюблені квіти багатьох дачників. Вони невибагливі й дуже гарно цвітуть. Коли та як посіяти айстри, щоб отримати гарну розсаду, написали у подробицях.

Подробиці

Квітникарі радять сіяти айстри на розсаду з кінця березня. Для цього треба ящик або миска заввишки 5 см. Насипте городньої землі та висійте насіння врозкид або рядочками. Зверху легенько присипте землею та полийте водою.

Ящик треба плівкою та поставити ближче до сонячного світла. Кожні 2-3 дні повертайте сіянці на інший бік, щоб були рівненькі.

Вже, коли з‘являться перші листочки, розсаду треба пікірувати. При пікіровці корінці айстр треба підрізати та заглибити у зроблену паличкою ямку.

Поливайте та розпушуйте ґрунт. Коли листя зімкнеться, можете виносити її у більш прохолодне місце, щоб звикала до зміни температури.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...