5 моделей взуття, які мають бути у літньому гардеробі

0
5 моделей взуття, які мають бути у літньому гардеробі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пошук літнього взуття – не найлегший процес. Хочеться знайти щось зручне для довгих прогулянок, але при цьому гарне та комфортне, щоб взуття не натирало ноги. Стиліст інтернет-магазину Armada Shoes розповідає про список моделей, які стануть класним варіантом та поєднуються з літніми образами.

Лофери

Лофери підійдуть для побачення, прогулянки у парку чи на святковий вихід. Головне — вибрати базовий, максимально простий дизайн без яскравих принтів, перфорації та металевого декору, який робить взуття дешевшим на вигляд. Оптимальний і трендовий літній варіант цього року – світлі лофери у пастельних тонах або кольорі хакі.

Найкраще лофери поєднуються із брючними комплектами. Вибирайте для образу джинси мом, банани, кльош, кюлоти чи шорти із сорочками чи базовими футболками. Зі спідницею А-силуету та лонгслівом вийде розслаблений, але діловий варіант. А з плісированою спідницею міді і легкою блузою — відповідний образ для побачення.

Босоніжки з тонкими ремінцями

Витончені босоніжки, що обплутують ногу десятком переплетних між собою ремінців, стали одним з хітів весняно-літніх колекцій модних будинків. Плетіння може охоплювати тільки стопу і підніматися по литок, відсилаючи до образів з давньоримськими нотками. Якщо хочеться свята та яскравого настрою, вибирайте босоніжки з тонкими різнокольоровими або неоновими ремінцями та носіть їх під такий самий яскравий одяг. А якщо потрібен варіант, який можна надіти і на прогулянку, і на торжество, найкращий вибір — модель з бежевими ремінцями в тон шкіри або прозорими ремінцями.

Такі босоніжки можна носити практично із чим завгодно. Цей варіант взуття зробить елегантнішим навіть базовий образ. Поєднуйте босоніжки з джинсами, білою сорочкою та сонячними окулярами. Також вони будуть доречними для святкових образів, які у поєднанні з босоніжками стають більш повітряними та легкими, особливо з прозорими або бежевими варіантами.

Сабо на платформі

Минулого року весь світ підкорив піжамний стиль. Цього року тренд продовжується в нових варіаціях: сабо схожі на капці (де-не-де їх називають ще й сліперами), вдало в нього вписуються. Це зручно: жодних застібок, ремінців, липучок, пряжок, і можна не хвилюватися, що взуття злетить із ноги під час прогулянки.

Також це досить стильний варіант. Хочеться брутальності – вибираємо варіант на грубій платформі зі шкіряною обробкою у відтінках хакі. Вирушаємо на природу чи у відпустку – дивимося на плетені сабо. Потрібна універсальна пара на літо – беремо лаконічну модель зі шкіри або замші у бежевому чи чорному кольорі. Поєднуємо сабо з сукнею-футболкою, будь-якими брюками, спідницями і облягаючими шортами. А ось чого варто уникати, так це «тапочкових» варіантів з характерною тканинною обробкою та квітчастими принтами.

Мюлі

Якщо сабо здаються занадто потужними або ви не любите платформу, зверніть увагу на ще один «піжамний» варіант – мюлі. На відміну від сабо, у них немає платформи, закритий та загострений носок. Це взуття – одночасно елегантне і дуже легке, яке робить ноги більш стрункими за рахунок відкритої п’яти.

Мюлі впишуться в романтичні і вільні літні образи з коктейльними легкими сукнями і брюками-палаццо, спідницями міді або максі, брючними костюмами і з комплектами в білизняному стилі. Але і зі звичними джинсами вони виглядатимуть цілком ефектно.

Білі кеди

Білі кеди – класика жанру і не виходять із моди, і підходять практично під будь-який одяг: від улюблених джинсів та сукні-сорочки, до ділового костюма та спідниці зі зухвалим розрізом. Влітку ми частіше надягаємо на прогулянки світлі речі: білий допомагає побудувати колірну вертикаль та візуально подовжити ноги.

Якщо ви збираєтеся купити білі кеди, вибирайте моделі з мінімумом принтів та декоративних деталей. Річ із простим дизайном універсальна та впишеться у більшу кількість вдалих образів. Головне – не забудьте докупити до кедів білі шкарпетки або сліди та водовідштовхувальний засіб, який захистить взуття від забруднення.

попередня статтяІнгредієнт, який зробить млинці “повітряними”
наступна стаття“Секретний мікс”, який допоможе очистити витяжку
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я