...

Недоліки сайдингу: вагома причина відмовитися від цього матеріалу

Підпишіться на нас:

Будинок, обшитий сайдингом, звісно буде виглядати привабливо та акуратно. Проте все менше людей обирають цей вид оздоблення для своїх житлових будівель, адже на це є важлива причина. Які недоліки змушують відмовлятися від цього матеріалу.

Подробиці

Для початку нагадаємо, що мода на цей матеріал прийшла із США, де він використовується через специфіку житлового будівництва.

Багато заміських і приміських будинків тут будують з дешевих матеріалів (фанери). Тому сайдинг став популярним як недорогий матеріал, який надає будівлям гідного вигляду.

Однак крім своєї низької вартості, сайдинг не має інших переваг – є тільки мінуси.

Подібне оздоблення не екологічне, воно погано захищає будівлю від агресивного впливу навколишнього середовища, та й монтаж сайдингу – завдання не з легких.

Тому, якщо потрібно звести капітальний будинок, а не тимчасову споруду, краще використовувати більш дорогі, але й якісніші матеріали, які прослужать довше.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Цікаво, і скільки ж на цьому сайті коштує, наприклад, 1000 символів брехливої інформації? Ви б хоч погуглили що таке сайдинг, може вдалося б більше з замовника здерти. До речі, на фото – зовсім не сайдинг.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я