...
ГоловнаЛайфстайлЯкі вимоги у фіалок до води: секрет рясного цвітіння

Які вимоги у фіалок до води: секрет рясного цвітіння

Підпишіться на нас:

Фіалки прекрасні, якщо знати, чим та як їх правильно поливати. Кажуть, що це досить примхливі квіти в догляді. Насправді при дотриманні правил та врахуванні особливостей фіалок, жодних складнощів не виникає. Один з принципових моментів пов’язаний з поливами. Для них потрібна правильна вода.

Подробиці

Для фіалок потрібна волога земля в горщику. Зверніть увагу, що саме волога, а це означає — не залита водою. Перелитий або сухий ґрунт мають негативний вплив на рослину.

Фіалки треба поливати тільки підготовленою водою. Не набирайте просто з-під крана. Жорстка та холодна вода — не найкращий вибір для цієї ніжної квітки.

Наберіть в банку воду. Вона повинна відстоятися протягом кількох днів. Для посилення ефекту очищення рекомендується прокип’ятити її. Це допоможе позбутися домішок та солей.

Якщо у вас є фільтрована вода, добре. Вона також підійде для поливів. А от дистильовану воду не використовують для поливів.

Зверніть увагу на температуру води. Вона повинна бути ледь теплою. Така комфортно сприймається рослиною та сприяє її цвітінню.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...